Vrij Nederland-recensie van “Geteld, geteld”

Bánffy’s boek is elegant gerecenseerd in Vrij Nederland op 14 april 2012 door Aart van Zoest. Helaas geen online versie beschikbaar. Wel een plaatje van de tekst zoals hij in Vrij Nederland is verschenen…

3 thoughts on “Vrij Nederland-recensie van “Geteld, geteld”

 1. hey Ouwe Vertaelert! heb de recensie gelezen van ‘t nrc,
  een hele goede recensie; terecht dat je er weinig bekaaid vanaf komt.
  It’s a huge job!

 2. Beste Bart,

  Bedankt! Altijd fijn om te horen dat anderen er net zo blij mee zijn 🙂
  Over een vervolg heb ik helaas geen informatie, dat hangt van de uitgever af. Ik krijg vaker enthousiaste reacties van lezers, en dan raad ik mensen aan zelf contact op te nemen met de uitgeverij van de roman, via de contactmogelijkheden op hun website. Wie weet levert een positieve lezerslobby iets moois op!

  Hartelijke groet,
  Rebekka HM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *