Puike recensie in De Leeswolf juni 2012

door gelauwerd vertaler Kris Lauwerys.
Bánffy’s roman is boek van de week in de eerste dagen van juni.
Lees hier de recensie.

Ik ben opgetogen door deze mooie oogst: “Een hoogst bewonderenswaardige vertaling, zo wil me trouwens voorkomen, van de hand van Rebekka Hermán Mostert, die een bijzonder rijke, weelderige en detailrijke roman een Nederlands leven geeft. “

2 thoughts on “Puike recensie in De Leeswolf juni 2012

  1. hoera!!! wat een mooie en vooral ook goede recensie van een kundig oog! Leerzaam, evenwichtig, uitnodigend tot verder lezen en met een kunstige, kordate pen neergezet. Proficiat mijnheer Lauwerys en, ook proficiat Mevrouw Hermán Mostert. Aan het werk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *